Rólam

img_6776Felnőttként, a gyerekek életében mi vagyunk a ceruza a vonalas füzet mellett. Minden helyzetben igyekszünk szépen írni az oldalakra, megtölteni azt olyan tartalmakkal, melyek kiegyensúlyozott és harmonikus gyerekkort eredményeznek.

Bódor Emőke vagyok. A HolddalAlvó Blog szerzője. Azzal a szándékkal szólítalak meg, hogy megosszam veled azt, amit tanítóként a gyerekek között és amit nőként, anyukaként, a mindennapokban átélek.

Őszintén remélem, hogy blogomat informatívnak, inspirálónak fogod találni. Oldalamon olyan jellegzetes témaköröket szeretnék megjeleníteni, amelyek érintik az élet legkülönfélébb területeit – amelyekkel bölcsen és észrevétlenül támogathatjuk a gyerekek fejlődését, cseperedését. Szeretnék megközelíteni egy olyan praktikus, célszerű és tudatosabb életmódot, amelyben mi magunk és környezetünk is kiegyensúlyozott marad.

2019-ben meséket kezdtem el írni gyerekeknek és felnőtteknek. A gyerekeknek szóló meséim ihletői a tanítványaim, akiknek sokszor találtam ki meditációra rávezető meséket. Ezeknek a történeteknek a főszereplője az a gyerek, akinek a mesét felolvassák és a kísérő, társává szegődött békés tacskó, aki tulajdonképpen kis családunk Levendula nevezetű tacsija. A felnőtteknek szóló meséimet a kislányommal töltött mindennapok ihlették. Mesélője és főszereplője Indra, “Az én kincsem mesél” hashtag címen ismert a Facebook és Instagram oldalaimon.

A gyerekek közöt a humor és a pozitív hozzáállás elengedhetetlen, a magánéletben pedig kihagyhatatlan. Férjemmel és kislányunkkal Indrával -a fővárosi élet után – jelenleg egy vidéki nagyvárosban, Székesfehérváron élünk. Számomra a természet közelsége, de a nagyvárosi létforma is nélkülözhetetlen, így ebben igyekszem megvalósítani a mindannyiunknak fontos környezettudatos szemléletet is.

Életfilozófiám része az élet praktikus és célszerű megközelítése. A mindennapokban a harmóniára, az erőszakmentességre törekszem.

Bemutatkozás

Hogy hol tanultam, ki és mi inspirált, közelebbit rólam  itt olvashatsz. 

Nagyon régóta blogolok, ez az oldal is, ezzel a névvel, 2012 óta jógás felületként került be a köztudatba.

Köszönöm, hogy olvasod az oldalamat!

One Reply to “Rólam”

  1. Visszajelzés: writeaessay

Comments are closed.