Rólam

 

img_6776Felnőttként, a gyerekek életében mi vagyunk a ceruza a vonalas füzet mellett. Minden helyzetben igyekszünk szépen írni az oldalakra, megtölteni azt valódi kincsekkel, olyan tartalmakkal, melyek kiegyensúlyozott és harmonikus gyerekkort eredményeznek.

Bódor Emőke vagyok. A HolddalAlvó Blog szerzője. Azzal a szándékkal szólítalak meg, hogy megosszam veled azt a tudást és tapasztalatot, melyet több mint egy évtized során gyűjtöttem, miközben pedagógusként, gyerekeket neveltem és tanítottam.

A főiskolai évek alatt szerzett tudásanyag, majd később a gyerekek között eltöltött évek, mind megmutatták számomra a pedagógia hatalmas fejlesztőtárát, lehetőségeket a kisiskolás korosztály segítésére, fejlesztésére.

A keleti filozófiai rendszerek, így a jóga megismerése és elsajátítása olyan módszert adott a kezembe, amivel csökkenthettem tanítványaim életében a stresszt, rendezettebbé tehettem a mindennapjaikban rájuk zúduló információk sokaságát. A jóga pedig, mint mozgásforma, egészségesebbé tehette a kiskamaszkor „nyitányát”.

Szerencsésnek tartom magam, mert édesanyák és édesapák osztották meg velem történeteiket, hogy mi segített nekik és gyerekeiknek és hogy sokszor együtt találtuk meg a probléma megoldásának kulcsát, a harmónia megteremtésének eszközét.

Jó érzés ezt a tudást továbbadni és őszintén remélem, hogy weboldalam írásait informatívnak, inspirálónak és valódi mankónak fogod találni. Oldalamon olyan jellegzetes témaköröket szeretnék megjeleníteni, amelyek érintik az élet legkülönfélébb területeit –  amelyekkel bölcsen és észrevétlenül támogathatjuk gyerekek fejlődését, cseperedését.

Bemutatkozás

Hogy hol tanultam, hol szereztem tapasztalatokat, mi az életszemléletem, itt olvashatod.

Üdvözöl,

Emőke

One Reply to “Rólam”

  1. Visszajelzés: writeaessay

Vélemény, hozzászólás?